El portaveu de Compromís a Torreblanca lamenta que “el PP rebutge al ple una proposta per executar una rampa per salvar les escales que envolten l’església”.

Carlos García va presentar per tercera vegada una proposta, aquesta vegada amb un informe de COCEMFE donant alternatives.

El portaveu de Compromís a Torreblanca, Carlos García, ha denunciat avui la “total falta de sensibilitat del PP amb les persones que tenen problemes de mobilitat”.

García fa aquestes manifestacions després que el PP rebutgés en el ple del 29 de juliol la proposta per fer accessible l’església i l’entorn de la plaça basant-se en un informe realitzat a l’efecte pels tècnics de COCEMFE.

Peraire, continua dient el regidor de Bloc-Compromís, “en contra del que pensa tota Torreblanca i reafirma l’informe de COCEMFE, diu que la plaça ja és accessible i pretén que les persones amb minusvalidesa donen la volta a tota l’església i baixen per una rampa que incompleix les normes d’accessibilitat ja que presenta un desnivell molt superior a la normativa vigent”.

Recorda García que en el ple passat va demanar alternatives, i que ara que ja les ha presentat, recolzades amb informes realitzats per tècnics diu que ja és accessible.

Compromís continua afirmant que “Torreblanca no té una rampa d’accés directe a l’església que complisca la normativa vigent.” I ho afirma després de l’amenaça que va llançar en l’últim ple.

Garcia li recorda que “per moltes vegades que repetisca una mentida no es converteix en una realitat, i la dura realitat és que l’equip de govern ha deixat de ser una alternativa de futur per ser un obstacle per al desenvolupament del nostre poble”.