Carlos Garcia afirma que “la solicitud de l’alcalde està fora de lloc” i adverteix que “fracassarà l’intent de Perarire d’atemorir a l’oposició i fer-la callar” en un acte al Jutjat de Pau.

El portaveu de Compromís diu que “la demanda de Peraire davant les propostes de BLOC-Compromís d’impulsar una rampa per les persones amb poca mobilitat constaten el tarannà totalitari de l’alcalde i la seua falta de sensibilitat cap a les persones amb problemes de mobilitat”

El responsable de BLOC-Compromís exigeix que Peraire pague de la seua butxaca les despeses de l’acte i no ho carregue als pressupostos municipals

El portaveu de BLOC-Compromís a Torreblanca, Carlos Garcia, ha anunciat que no anirà a l’acte de conciliació convocat per demà i fruit de la reclamació presentada per l’alcalde, el popular Peraire. La petició de Peraire és, segons Garcia, “conseqüència del tarannà totalitari de l’alcalde del PP, que és incapaç  de tolerar les crítiques polítiques i les propostes de l’oposició”. De fet, l’acte judicial iniciat per Peraire només obeeix a “un intent d’atemorir a l’oposició, d’evitar les crítiques i de silenciar les propostes que BLOC-Compromís presenta contínuament al plenari i que deixen en evidència la falta d’idees i de compromís social de l’equip de Govern del PP i d’una trànsfuga del PSOE”.

La polèmica va nàixer com a conseqüència de la proposta de BLOC-Compromis d’impulsar una rampa a la plaça de l’Església per millorar l’accessibilitat i donar resposta a les peticions formulades per les persones amb mobilitat reduïda. A més de la proposta, el portaveu de BLOC-Compromis va criticar la falta de sensibilitat de l’equip de Govern. Davant les crítiques, i lluny de buscar una solució que millorés la qualitat de vida dels veïns, l’alcalde ha optat per judicialitzar la vida política i per presentar una denúncia l’acte de conciliació de la qual es celebrarà divendres. Davant aquestes circumstàncies, el portaveu de BLOC-Compromís a Torreblanca declina acudir a l’acte de conciliació perquè “no solament em reafirme amb les manifestacions realitzades sobre l’accessibilitat de la plaça, sinó que les reforce amb l’informe  que COCEMFE ha fet a petició de Compromís”, diu Garcia. De fet, el responsable de BLOC-Compromís invita a l’alcalde, a  que contemple la plaça i “explique si existeix una rampa que facilite l’accés directe des de la plaça a l’església” tal com li va dir i tal com, de manera textual, consta en la demanda de Peraire.

Garcia  afirma que no seguirà “el joc iniciat per l’alcalde” i, en conseqüència, “ni tant sols em presentaré a l’acte de conciliació ja que no tinc res a conciliar” . De fet, Garcia reitera que, tal com ja li va dir en el ple a Peraire “espere que les despeses que se’n deriven d’aquesta demanda judicial que no té ni cap ni peus les pague de la seua butxaca i no del pressupost municipal”.