VOT_FAM_4Les eleccions d’aquest any ens presenten una situació diferent, no hi ha cap dubte de que el PP va a perdre la majoria absoluta i que el bipartidisme desapareix, ni la mateixa llei d’Hont per a distribució d’escons els valdrà ja. Aquesta situació encara és més evident a Torreblanca, on el PP ni en els moment de major esplendor electoral ha aconseguit la majoria absoluta i si ha pogut governar aquest legislatura ha sigut gràcies a una trànsfuga del PSOE que ha actuat amb la impunitat més absoluta.

El govern del PP de Torreblanca, presidit per Peraire s’ha caracteritzat per la més absoluta passivitat; cap iniciativa destinada a crear treball ni tampoc cap iniciativa social que millorara la situació de pobresa en la que estan moltes famílies del nostre poble, més enllà del repartiment de menjar que feia la trànsfuga amb mitjans públics com si fora una a almoina personal.

Ni han sigut capaços de fer res ni tampoc han consentit que altres ho feren ja que s’han negat inclús a debatre en Ple les propostes de creació d’Horts Socials, de fer un Pla de Creació de Treball, o de crear un mercat de proximitat, que va presentar Compromís; ni feien ni deixaven fer.

Resumint, el govern de Peraire i el PP han creat fam i necessitat i, en conseqüència han creat dependència i ara ha arribat el moment de passar factura a tots aquells que han necessitat del sistema creat del PP, que no era un sistema d’atenció social municipal que es dirigirà obligatòriament a les persones i famílies necessitades, sinó un sistema de caritat individual, això sí fet amb diners públics, i que depenia exclusivament de la trànsfuga que ho repartia personalment.

És per això que Compromís per Torreblanca ha presentat denúncia davant la Junta Electoral de la campanya que s’ha realitzat per aconseguir el vot de la població necessitada, principalment la romanesa, per a aconseguir EL VOT DE LA FAM. Hem fet el que calia, denunciar-ho. Pel carrer tots en parlaven, però al carrer no es solucionen els problemes; hi ha que actuar #ambValentia i ho hem fet, res més. Qui tinga que donar explicacions que les done, perquè, el problema és que aprofitar-se de la fam i de la necessitat dels més dèbils, aprofitar-se del VOT DE LA FAM és ignominiós, escandalós i repugnant.