Compromís per Torreblanca es reuneix amb el pare de Joan Barreda

Compromís per Torreblanca creu que el municipi hauria de fer el reconeixement oportú a totes les persones que han destacat situant-se en l’elit mundial de l’esport.

UBarredana de les reunions que ha tingut la candidatura de Compromís per Torreblanca, coalició en la que està integrat el Bloc, ha estat amb el pare de Joan Barreda per a donar-li a conèixer la nostra voluntat de que aquest esportista situat a la capçalera mundial del motociclisme, que ha sigut campió en rallis com el d’Els Faraons i que és un ferm candidat a guanyar el Dakar , tinga el reconeixement que li corespon. La finalitat ha estat, per una part, fer-li saber la disposició de Compromís per Torreblanca, a donar-li el reconeixement que es mereix així també com la voluntat d’estudiar fórmules de col·laboració que servisquen per a promocionar Torreblanca junt amb el seu nom.

Carlos L. Garcia, cap de llista per Torreblanca, considera que “Torreblanca ha d’aprofitar la promoció del coneixement internacional del nostre poble que pot donar Joan,  al temps que complir amb l’obligació de fer-li el reconeixement que es mereix i ressaltar els valors de constància, perseverança, preparació i esforç continu que l’ha dut a l’elit mundial”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *