Reunió de les “Ames de Casa” amb la candidatura de Compromís per Torreblanca

Compromís per Torreblanca s’ha mostrat interessat en conèixer les demandes i necessitats d’aquesta associació Torreblanquina.

Mestreses2La reunió amb les Ames de Casa va tindre lloc en la seu de Compromís per Torreblanca, en absència de la seua Presidenta Rosa Vilaplana (tercera en la llista municipal de Compromís per Torreblanca) a causa de l’hospitalització del seu marit a qui desitgem una prompta recuperació.

Míriam Pañella va explicar els termes del programa social i cultural de Compromís per Torreblanca, coalició en la que està integrat el Bloc, dient que “la política de participació i transparència és la que es proposa mitjançant la formació dels Consells, tan veïnal, com social o cultural, i assegura la comunicació continua entre el govern municipal i les distintes associacions.

Per una altra part Carlos L Garcia es va comprometre a “conveniar per escrit la cessió de les instal·lacions necessàries per a desenvolupar la seua activitat amb un termini fixat acordat per les dues parts que done estabilitat a la seua utilització ja que porten en programa la facilitació de lloc per a les activitats de les associacions.”

Compromís per Torreblanca els va manifestar el seu reconeixement envers la tasca social i cultural que duen a terme en la localitat i va assegurar la més alta col·laboració per al futur.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *