Alts càrrecs de Compromís visiten Torreblanca

Alts càrrecs de Compromís han visitat Torreblanca per a gaudir del poble i la seva famosa Passió. Els regidors de Compromís per Torreblanca, Carlos Garcia i Josep Garcia, afirmen que “és un orgull per a nosaltres poder ensenyar el nostre poble a gent que representa tant el nostre projecte polític”. I se senten molt contents de “la gran acceptació que va tindre la nostra invitació entres els nostres alts càrrecs”.

Els regidors acompanyats de membres del col·lectiu, els han mostrat el Parc Natural del Prat, “un Parc Natural que ens caracteritza i que cal potenciar” i el Calvari “considerada una de les primeres construccions del poble de Torreblanca”. Per als regidors “ha sigut molt profitosa la seva visita” perquè “és molt important per a nosaltres que les nostres reivindicacions arriben a totes les institucions”. Continuen dient “Torreblanca és un poble meravellós, però que sempre ha estat oblidat per totes les administracions” i per això consideren que aquesta visita “és un pas molt important per al futur del nostre poble.”

Així mateix, la síndica adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Àlvaro s’ha mostrat “orgullosa de la feina que Carlos i Josep estan fent”, com ella mateixa afirma que “no és ni de lluny la primera vegada que visita Torreblanca”, ja que “mantinc un contacte fluid i directe amb els regidors de Compromís” però afirma “que ja calia fer una visita oficial, on poder observar de primera mà les necessitats dels torreblanquins i torreblanquines”.

Per la seva part, el Senador de Compromís Jordi Navarrete, ha assegurat “cada volta que veig el prat m’emocione” i entén “que aquest Prat Natural s’ha de preservar”, per a Navarrete “és molt important protegir i fer valdre el medi ambient, és la meva vida, i la meva professió” i per tant “valora molt positivament les millores que Carlos Garcia està fent”.

Una nit de teatre, participació i sobretot, en valencià

Els convidats han acabat la vesprada vestits amb túniques i al balcó de l’ajuntament disfrutant de la Passió Torreblanquina, sent partícips en primera persona de l’espectacle que aquest any ha celebrat la seva 38ª edició.

Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés del Diputats, s’ha mostrat “encantat” després de vore la representació. El diputat afirma què “és un goig vore a un poble unit, treballant conjuntament per impulsar les nostres tradicions” i sobretot de “que mantinguen l’essència de la Passió, i seguir fent-la en la nostra llengua”. Acaba afirmant que “tornaré”.

Enric Morera, President de les Corts, afirma que “no és la primera vegada que vinc a la Passió de Torreblanca” però “l’última volta va ser començar la funció i començar a diluviar” conclou “visitar la exposicio del meu amic Elio” (la exposició la Matéria de l’ànima que s’exposa a l’ermita de Sant Francesc) “m’ha fet reviure molts moments emotius per a mi i per a la nostra gent”.

Curiositat

José Garcia, regidor de Compromís per Torreblanca i Manel Salvador, regidor de Compromís per Alcalà son Judes i Anás respectivament a la Passió. Salvador fa 13 anys que representa el paper d’Anás, i Garcia, després de 10 anys de soldat romà, ha debutat aquest any com a Judes.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *