La Directora General d’Internacionalització, Maria Dolores Parra, presenta en Torreblanca el programa “Comença a Exportar”.

La Conselleria d’Economia Sostenible juntament amb la Cambra de Començ ha realitzat una jornada destinada als ajuntaments en Torreblanca, en la que la Directora General d’Internacionalització, la vilarealenca Mª Dolores Parra, va presentar el programa “Comença a Exportar” i va explicar als representants municipals les propostes de la Conselleria al respecte i les vies obertes per a que les empreses puguen accedir a aquest programa que ha estat redactat per la Conselleria d’Economia en col·laboració amb les Cambres de Comerç.

“Comença a Exportar” està cofinançat per la Conselleria d’Economia i els fons FEDER i pretén ajudar a eixir al mercat exterior els productes de les empreses valencianes impulsant les xicotetes empreses a  partir dels municipis i ofereix d’entrada una formació gratuïta a les empreses de tots els municipis els quals es comprometen a proporcionar l’espai per a fer els cursos de formació.

La Directora General d’Internacionalització es va interessar per l’economia local i va completar la jornada amb dues visites i un acte públic. En primer lloc va visitar INFERTOSA on va poder vore la nova marxa de l’empresa que està diversificant el seu producte, derivat de la turba en una doble direcció: la cosmètica i el cultiu del xampinyó. A continuació va visitar l’empresa MEPEL on va poder parlar amb els propietaris de la delicada situació que travessa el moble valencià i les noves propostes que presenta la Conselleria per la projecció del sector. Cal dir que en les dues visites, Maria Dolores Parra, va presentar propostes i va oferir els serveis de la Conselleria per a millorar la projecció dels seus productes.

La jornada va acabar amb un acte públic, en el que va escoltar les problemàtiques locals en el sector del comerç, agrícola i turístic de Torreblanca manifestades per professionals d’aquests sectors aportant la Directora General, col·laboracions del Consell en tots els àmbits estudiats.

Torreblanca 04/05/2017

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *