El regidor de turisme, Carlos Garcia, visita la Conselleria de Turisme per a dinamitzar la proposta de l’Hotel Virtual.

El regidor de Compromís ha presentat a la subdirectora general de Turisme, Isabel Palafox, la proposta de l’Hotel Virtual que portava en el seu programa electoral per tal de demanar l’opinió tècnica i obrir els Canals necessaris per la seua posada en pràctica.

Recordem que la proposta va ser confeccionada pel grup de Compromís després d’un anàlisi estadístic de les característiques dels visitants que venen a Torreblanca i de notar la necessitat urgent d’una oferta de places hoteleres.

Davant la complexitat de trobar inversors que estiguen disposats a construir un hotel en Torreblanca, la proposta es dirigeix a crear una oferta de places hoteleres mitjançant  una agrupació d’apartaments que, en combinació amb els restaurants de la localitat puguen oferir no solament allotjament sinó també la mitja pensió o pensió completa. L’oferta es faria pública a traves d’una pàgina web des de la qual es podria contractar qualsevol dels apartaments que vullguen participar en combinació amb els restaurants. El regidor de Turisme Carlos Garcia ha afirmat que “és necessari presentar una oferta per a tot l’any que ens permeta aprofitar els ponts i els caps de setmana, ja que tot qui ve a Torreblanca  i a Torrenostra se’n va amb un altíssim nivell de satisfacció, molt per dalt de la mitjana de País, i hem d’aprofitar aquesta situació”.

Isabel Palafox ha valorat molt positivament la proposta i ha assegurat que tindrem tota l’ajuda necessària per a tirar-la endavant. Des de Turisme assessoraran tant l’ajuntament com els particulars i tècnics que participen en el projecte per a dur endavant la proposta. El regidor de Compromís, Carlos Garcia, qui ja havia fet contactes amb persones que podien estar interessades amb el projecte, començarà una campanya d’informació per aconseguir la quantitat necessària mínima dels apartaments per a iniciar aquest projecte.

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *