Bloc-Compromís per Torreblanca dóna recolzament al seu regidor Josep García Moliner en relació a a la seua postura sobre el PAI del Golf.

Ahir, 3 de juliol de 2018, va tenir lloc el plenari municipal de Torreblanca en el que es proposava l’aprovació de les bases per a la selecció de l’agent urbanitzador del sector corresponent al camp de golf. En la votació d’aquest punt es va produir la circumstància en la qual el regidor Josep García Moliner es va abstindre mentre que el portaveu, Carlos García, va votar favorablement.

L’executiva local de Bloc-Compromís per Torreblanca, reunida de manera urgent i extraordinària ahir mateix (3/07/2018),  fa públic el total recolzament a Josep Garcia Moliner, que es va abstenir en la votació.

L’executiva local havia recordat al portaveu Carlos Garcia que abans de debatir-se en el ple un tema de tanta importància, com és la urbanització de quasi dos milions de metres quadrats, en un moment en què en la construcció hi ha una baixa demanda i atenent les fortes obligacions econòmiques que representa aquesta urbanització per als propietaris i també per al mateix ajuntament, calia obrir una informació completa dirigida a tota la ciutadania per tal de polsar la seua opinió al respecte. Per això vam demanar al nostre portaveu que, abans d’anar a ple, ens proporcionés la proposta per tal de valorar-la, de discutir-la internament i de donar-la a conèixer a tota la ciutadania, cosa que no va fer.

Reiterem que qui va actuar en funció de les direccions donades per Bloc-Compromis per Torreblanca ha estat Josep Garcia Moliner i que el posicionament de Carlos Garcia està fet de manera personal i sense seguir els criteris del col·lectiu local. En conseqüència aquesta conducta, que ja s’ha produït en altres ocasions, serà valorada en els organs pertinents del partit.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *